GES_Logo_White_RGB_Web_Small.png (1)

Кариери

Развивай се
заедно с нас

В ГЕС смятаме, че най-големият актив на една компания са нейните служители. Затова с голяма част от нашите големи сме заедно вече над 20 години и продължаваме да надграждаме това дългогодишно сътрудничество. Нашета взаимна подкрепа е в центъра на успеха на “Грийнтех Инженеринг Солюшънс”. Независимо дали твоите интереси са в сферата на меркетинга, управлението на проекти, упрвалението на тежка механизация, проектирането, връзките с обществеността, правото или организирането на работния процес, ние ще се радваме да станеш част от нашия екип. 

Отборни

Дейности

genera Madrid 2023

Нашият екип посети #genera в #Madrid, който се проведе от 21 до 23 февруари, 2023 година.

Срещнахме се с много настоящи и бъдещи партньори в сферата на фотоволтаиците и зарядните станции за електромобили

 

Запознахме се с много нови #технологии за съхранение на енергия, последните технологични решения за едноосови и двуосови тракерни системи за фотоволтаични панели, както и с иновативни методи за оптимизация на разходите по изграждането и поддръжката на големи фотоволтаични паркове. 

 

С нетърпение очакваме #genera2024!

Previous
Next

Коледно парти 2022!

След една ползотворна и изпълнена с предизвикателства година, отпразнувахме успехите си, заедно с нашите колеги, организирайки незабравимо Коледно парти.

 

Далеч от шума на града се насладихме на вечер, пълна с усмивки, забавление и празнично настроение. Имаше танци до зори, шотове, игри, а дори и Дядо Коледа, който раздаде подаръци.

 

Отправяме се към Новата Година със заредени сили и още              по-мотивирани да се развиваме и израстваме заедно!

Flagship Hydrogen Expo - Brussels 2022

Водещото изложение – част от #EUHydrogenWeek приключи, но връзките, които създадохме през изминалата седмица, се надяваме да продължат години! Като член-учредител на Българския Водороден Институт имахме удоволствието да споделим нашата визия с други партньори от сектора.

 

Изключителната организация, увлекателните събития и дискусиите на високо ниво бяха само малка част от всичко. Разнообразието от европейски компании, представени на щандове, говори за решимостта на бизнеса да заложи на #водорода като ключов фактор за #зеления преход, който трябва да бъде постигнат възможно най-скоро.

Previous
Next

Intersolar 2022

Нашият екип посети #Intersolar2022 в Мюнхен, Германия. Intersolar е водещото световно изложение на соларната индустрия и беше първото, което се провежда от 2019 година насам, заради пандемията от COVID-19.

  • Поставихме основите на бъдещо сътрудничество с някои от водещите компания в соларната индустрия
  • Насладихме се максимално на топлата атмосфера, бретцелите и бирата
  • Очакваме с нетърпение #Intersolar2023
Previous
Next

Legion Run 2021

Legion Run е отборно ориентирано бягане на 5 км с препятствия от кал, огън, лед и бодлива тел, провеждано в различни страни по света. Нашият отбор ентусиасти се справи безпроблемно с всички препятствия и финишира успешно 2 часа след началото на надпреварата.

Свободни

позиции

Стаж
Ако все още си в университета, но искаш да запълниш свободното си време с надграждане на теорията и превръщането и в практика, тогава ГЕС е правилното място за теб! Ние ще те запознаем с тънкостите на нашия бизнес и ще ти помогнем да начертаеш твоя бъдещ професионален път.
Начало на кариерата
Ако току що си завършил своето обучение и искаш веднага да реализираш наученото, то ние от "Грийнтех Инженеринг Солюшънс" с удоволствие ще ти помогнем в това начинание. Ще работим заедно, за да постигнем най-добри резултати и ще развием твоите умения в сферата, в която искаш да работиш.
Свободни позиции
Ако не си бил доволен от предишния работодател или просто искаш да пробваш нещо ново и различно, то тогава разгледай нашите свободни позиции и стани част от нашия динамично развиващ се екип. Ние ще ти предложим гъвкави условия на труд и конкурентно заплащане.