GES_Logo_White_RGB_Web_Small.png (1)

Проектиране, Доставка, Изграждане

Високо качество на ниски цени

Качество и надежност
От идея до реални параметри
До последния детайл

Качество и надежност

Благодарение на над 15 годишният ни опит на пазара, успяхме да изградим дългогодишни връзки с водещите производители на оборудване в световен мащаб. Създадохме мрежа от доставчици, с които изградихме взаимно доверие на база на добрите бизнес практики.

Това ни позволява да предложим дългогодишни гаранции на продуктите, които предлагаме. Заедно с това гарантираме високо качество на ниски цени на нашите крайни клиенти.

Качествените компоненти, които интегрираме в нашите проекти ни позволяват да завършим всеки обект в срок, без да надвишаваме предвидения бюджет от инвеститора. Тази практика ни направи надежден партньор на водещите финансови институции в страната и чужбина.

Нашата визия за развитието на технологиите ни позволява да развиваме икономика в мащаб, което води и до нашето най-голямо конкурентно предимство пред останалите – най-високо качество на най-ниска цена.

Инженеринг базиран на дългогодишен опит

Проектирането на фотоволтаичната електроцентрала е в основата на нейното бъдещо безпроблемно функциониране и експлоатация.

Правилно заложените първоначални параметри ще сведат рисковете от повреди до минимум. Добре изработеният технически проект ще гарантира максимална ефективност на вашите активи и ще бъде гарант за дългогодишното им упрваление.

Грийнтех Инженеринг Солюшънс” АД разполага с квалифициран екип от  инженери, чиито реализирани проекти вече над 15 години работят безотказно.

Инженерният ни екип работи ръка за ръка с водещи производители на оборудване и софтуер, за да Ви предостави технически най-доброто решение за вашите нужди и да съкрати максимално възвръщаемостта на вашата инвестиция.

Без компромис

Изграждането на един фотоволтаичен парк може да отнеме от 2 дни до 2 години. Благодарение на нашия дългогодишен опит ние от “Грийнтех Инженеринг Солюшънс” АД знаем как да се справим и с двете задачи.

Нашият екип от над 70 служителя в цялата страна заедно с механизацията, с която разполагаме, е готов да изгради в срок всеки фотоволтаичен проект в страната и чужбина.

Нашите технически ръководители следят стриктно изпълнението на всеки един аспект от проекта и са гарант за най-високо качество на работа. Голяма част от работния процес е оптимизиран до степен гарантираща максимална ефективност на работния процес.

В редки случаи работим с местни подизпълнители, които споделят нашето виждане за най-високо качество на изпълнен